Bruiden uit heel Nederland weten Het Witte Huys te vinden. Wij hebben een collectie van zeker 300 japonnen…en ik help je te vinden wat bij jou past. Of je nu maat 36, 44 of 52 hebt.

In de winkel zijn veel pasmodellen, er is veel keus in alle maten. We zijn gespecialiseerd in bruidsjaponnen vanaf maat 48. Niet alleen klassieke, maar ook trendy en bohemian! Kom langs en laat je inspireren. Er staat verderop geen andere bruid te passen, heb jij een afspraak, dan is de hele winkel voor jou en je entourage. Passen is een feestje opzich!

 

Wil je een japon in kleur? Wil je de halslijn net even wat anders? Liever een mouw? Geen probleem! 

 

Het advies in accessoires word hier niet vergeten. Goed passende lingerie is belangrijk onder jouw droomjapon. En prachtige, bijzondere, en heerlijk zittende schoenen maken het plaatje af. Er valt nog zoveel moois te combineren bij jouw japon! Ik zie het totaalplaatje altijd al voor me. De kans is groot dat jouw droomjapon hier hangt! 

 

Omdat wij klanten overal vandaan hebben, kan de afspraak ook in het Engels. If you like we can do the appointment in Englisch. 

Als je de japon hebt gevonden gaat een coupeuse die gespecialiseerd is in bruidsmode de japon perfect passend op maat maken. Wij hebben veel vakkennis in huis en werken samen met een team van 10 coupeuses op diverse plaatsen in Nederland. Zo word het plaatje helemaal compleet! 

Podcast Puur trouwen

Puur trouwen publiceert leuke podcasts die te maken hebben met trouwen. In de 5e aflevering is Margriet Smit op bezoek bij het Witte Huys Bruidsmode en gaan we praten over trouwjurken en hoe je als bruid dé jurk kan vinden. Beluister hieronder de podcast.

X