Het belang van bruidslingerie.

Hoe perfect je bruidsjapon gaat passen, valt of staat met je lingerie. Bij het kopen van je japon is het belangrijk om dat meteen te benoemen. Kan er een torselet onder je japon worden gedragen, die alles net een tikkie mooier maakt?
Of heb je een japon met een lage rug en kan dat niet? Wij naaien er dan een ‘halve’BH in. Dat werkt heel goed.

Omdat het lijfje van een bruidsjapon strak om je bovenlichaam zit, is de lingerie belangrijker dan je denkt. Soms is er wat vulling nodig en soms halen we wat uit de japon, zodat de cup natuurlijker oogt. Een bruidsjapon kopen zonder het over je lingerie te hebben, kan eigenlijk niet. Lingerie kopen zonder je bruidsjapon erbij te zien, kan ook niet. Dat is lastig in het adviseren.

Een goede bruidszaak dient jou meteen van goed advies. Zij weten waar je op moet letten, en ze kijken met een kundig oog naar de pasvorm van je japon. Het moet mooi zijn, maar ook praktisch. Zo ben ik persoonlijk tegen een plak-bh. Je zal erachter komen op je trouwdag dat je huid er niet tegen kan, of dat het niet goed blijft zitten…een BH met bandjes die laag sluiten werken ook niet, mits je ze helemaal vastzet in de japon. De lage bandjes trekken anders de voorkant naar beneden. Je moet zeker weten dat je steun blijft ervaren.
Bovendien kan de coupeuse meteen goed aan de slag, omdat ze de juiste pasvorm ziet.

Weer een argument om je japon te kopen bij een bruidszaak met service (en dus lingerieadvies!). Er word niet alleen een bruidsjurk uitgezocht, maar een totaalplaatje, wat maakt dat jouw jurk helemaal jouw droomjurk is!

Comments are closed.