Huh, heb ik deze japon gekozen?

1. Heb ik deze japon gekozen? Dit vind ik echt niet mooi! Ah nee, het is ook al maanden geleden, en nu denk ik er toch anders over. Dit is mijn jurk niet….zo wil ik er echt niet uitzien als ik ga trouwen…

2. Oh ja! Deze japon had ik uitgekozen! Dit vind ik echt mooi! Ja, het is al een paar maanden geleden, maar het voelt nog net zo goed. Dit is echt mijn jurk! Zo ga ik eruit zien als ik ga trouwen!

Geloof me. De gedachten van tekst 1 spoken iedereen door het hoofd die hier komt passen als DE japon binnen is, na het bestellen. Het duurt even voor je japon er is, en je gedachten gaan met je aan de haal. Want ja, het is spannend, en terecht. Het is dan ook je TROUWjurk! En in het echt zie je het altijd wat beter als maandenlang op een fotootje. Een keus maken is toch een momentopname. En met gewone kleding heb je dat ook wel eens, dat je het later niet meer mooi vind….het heeft vast te maken met vrouwenpsychologie. En het zijn niet alleen de twijfelkonten die er ‘last’ van hebben.

Maar….heb je de jurk dan weer aan, klopt alles meteen weer. Alles valt op zijn plaats. Dan voelt het weer ‘logisch’ waarom je voor deze japon koos. Je ontspant en hebt weer zo’n wow-moment! Tja, waarom je je daar nu zo druk om maakte? Dit is waarom je voor deze japon hebt gekozen! Als je hier kiest, dan zie ik ook echt dat het goed is. Dat alles klopt, en jij als mooiste uitkomt! En heb je JOUW japon dan aan, met die glimlach erbij….daar word je blij van! Tegelijk is het heerlijke spanning…want de trouwdag komt al wat dichterbij als je bestelde jurk binnen is! Op naar DE dag!

Comments are closed.