Vader van de Bruid

‘Mag ik mijn vader ook een keer meenemen?’ Dat word me wel eens gevraagd. Tuurlijk! Vaders en Dochters, het is iets speciaals. Af en toe komt er een vader mee. Nee, niet bij het uitzoeken van de japon. Dat duurt die mannen veel te lang 😉 Twee uur op een stoel zitten en de ene na de andere japon voorbij zien komen, en dan al die vrouwen die er dan over gaan praten met elkaar….met begrippen als borsten, figuur, heupen, taille, slank….dat trekt een man over het algemeen niet. (soms trouwens wel; dan komt er een vriend van de bruid mee die er echt kijk op heeft, dat is geweldig!)

Maar toch….je dochter van te voren even in de japon zien…voor sommige vaders kan dat heel goed zijn. Het word misschien wel te weinig gedaan. Als ik het meemaak, vinden ze het zo leuk! Het levert altijd emotie op. Net als bij moeders hoor. Je dochter in zo’n prachtjapon….! Maar met mannen is het iets speciaals. Ik vind het een eer om zo’n momentje mee te maken. Grote stoere volwassen mannen met een brok in de keel, die even niets kunnen zeggen….je voelt op zo’n moment die vader-dochter-band gewoon….

Natuurlijk is de keus aan jou als bruid hoe je dit momentje wilt delen. De mensen die je op de dag zelf voor het eerst zien….die blikken zijn zeker ook onbetaalbaar! Of dat nu je vader is, of je gasten….! Kleine tip hierbij: laat de fotograaf dit moment goed vastleggen…of juist een fimpje op dit soort momenten….ze zijn om nooit te vergeten! Wat jij bent op je mooist!

 

Comments are closed.