Op dit moment hangt er een prachtige collectie in de winkel. Kant is nog steeds een trend, maar we zien ook dat elegante effen japonnen een nieuwe trend zijn. In combinatie met organza of tule. Strapless blijven we altijd zien, maar we zien nu ook veel halslijnen en achterpanden met prachtige kantbewerkingen van applicaties. Romantiek mag, maar de Bohemian-Vintage stijl is ook echt een trend. Makkelijk, licht in het dragen, soepele stoffen. Zelf je japon samenstellen? Ook dat is mogelijk!

Niet van elke japon worden collectiefoto’s gemaakt, dus er is zelfs meer in de winkel dan hier op de website staat. Soms lopen japonnen uit eerdere collecties nog door, ook die japonnen zijn hier te zien.

Bruidsjaponnen zijn in 1 maat aanwezig, soms in meerdere maten. Van de lopende collectie zijn de japonnen in alle maten te bestellen, vaak van maat 32 tot 64. Veranderingen zijn goed te maken: niet alles kan, maar heel veel wel! Bij de meeste leveranciers zijn extra applicaties van kant en stof bij te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld een kanten halslijn laten maken bij een strapless jurk, of een mouw in een japon laten zetten…technisch gezien kan ik daar goed in meekijken omdat ik jarenlange ervaring heb (+25!!!) in het maken en verstellen van bruidsjaponnen.

Kortingen

Als een japon uit de collectie gaat, is dat een laatste model. Een laatste model gaat altijd met korting weg, omdat dit een pasmodel is geweest. Het kortingsbedrag hangt af van hoe lang de japon hier hangt, en hoe vaak deze is gepast. Het is niet zo dat dat echt zichtbaar is, ik ben zeer zuinig op de japonnen. Je moet dan wel geluk hebben met de maat. Koop je een kortingsjapon, maakt dat niet uit voor de verdere service. Alles word net zo geregeld als dat je een nieuw bestelde japon zou kopen.

Kom jouw bruidsjapon passen

Wil je komen passen, mail of bel dan voor een afspraak. De prijzen van de japonnen liggen tussen de 990 en 3000 euro. Wil je van een bepaalde japon de prijs weten, bel of mail gerust. Contact via de Facebook pagina of de Instagram page van Het Witte Huys Bruidsmode is ook mogelijk.

Zie je op de website van de merken die ik verkoop een bruidsjapon die hier niet op de website staat, dan is er een showmodel op te vragen. Dus laat me gerust weten wat je mooi vind.

X