Hier ben ik, en ik ben prachtig!

Hier ben ik, en ik ben prachtig!
Zo werkt het helaas voor veel vrouwen niet. Iedereen kan wel iets bedenken waar ze TE veel of TE weinig van heeft. En in zo’n jurk zie je dat natuurlijk. Zou er wel iets zijn, wat mij echt mooi staat?

Bruidsjurken passen is dus echt spannend. Want wat als er nu niets mooi staat? Gelukkig gaat die gedachte hier vaak bij de eerste jurk al volledig overboord. Waar de eerste jurk nog wat onwennig is, vind je het bij de derde al helemaal fantastisch! De punten die jij niet zo zichtbaar wilt hebben ga je ook niet zien. Dat heeft alles te maken met stofkeuze, verhoudingen, tint, en bovenal jouw gevoel erbij!

We passen ook ‘out-of-the-box’ om te kijken of iets anders ook leuk is. Dat levert nog wel eens een verrassend eindresultaat op! En dan ben je blij dat je dat hebt geprobeerd! Of een absolute no-go. Want wat afvalt, is ook waardevol om te weten!

Ik verkoop je geen bruidsjapon. Ik trek je de juiste japon aan, en dan hoef ik niets te doen. Je neemt een mooie rechte houding aan (kijk mij!), de glimlach verdwijnt niet meer, en je ogen laten de spiegel niet meer los. Niks TE veel of TE weinig. Precies goed! En dat is wat je bent: een mooie vrouw, een prachtbruid! Dat je dat kunt uitstralen in je jurk en je op en top prettig voelt, is het allermooiste van mijn werk!

Goede hulp bij het passen van bruidsjurken is essentieel. De collectie en mogelijkheden door en door kennen. Bruidsjurken worden hier nog wel eens gepersonaliseerd. Wat dat betekend? Maak een pasafspraak en ontdek het! Misschien zeg je straks ook wel: ik wil hem niet meer uit!

X